Hoe Herken Je Echt Colloidaal Zilver? - puurcolloidaal.nl

Gepubliceerd nov. 21, 21
6 min read

Colloidaal Zilver 500ppm

Planten Planten kan men besproeien met een oplossing van water en colloïdaal zilver of over de aarde gieten. Voeg één eetlepel colloïdaal zilver toe aan 250 ml water - Puur colloidaal zilver. COLLOÏDAAL ZILVER VOOR DIEREN Colloïdaal zilver vloeistof en zalf wordt ingezet als alternatief antibioticum voor het chemische antibioticum van de reguliere diergeneeskunde.

In de praktijk is gebleken, dat de nuttige bacteriën niet door het zilver worden opgeruimd en de schadelijke echter wel. Dosering: Cavia, rat, hamster en konijn 6 maal daags 2 druppels in de keel van het dier brengen of vermengen met voedsel. Kat en hond 6 maal daags, afhankelijk van de conditie 8 druppels per 10 kg lichaamsgewicht in de keel van het dier brengen of vermengen met het voedsel.

Colloïdaal zilver kan gebruikt worden voor honden en katten met volgende problemen: huidschimmel, niesziekte, oogirritatie, oorontsteking, ingescheurde nagels, slechte weerstand, enz… Colloïdaal zilver wordt ook gebruikt voor cavia’s met haaruitval bijvoorbeeld, voor ratten die jeuk hebben, konijnen met slechte weerstand. Mix van echt colloidaal zilver. Ook wordt het zilver gebruikt voor ziekteproblemen bij duiven en andere vogels.

Colloïdaal Zilverwater - Ondersteunend Bij Ontsteking En Irritatie - puurcolloidaal.nl

Becker, alle drie Amerikanen. Wat is colloïdaal zilver nu eigenlijk? Het is een middel dat wordt verkregen door een elektrische stroom te leiden door een bak met gedestilleerd water met daarin staven zilver. Er ontstaat zo een colloïdale oplossing van zilver in water. Deze oplossing wordt vervolgens verdund. De hoeveelheid CZ in de oplossing varieert per product: een homeopathisch verdunde oplossing is bijvoorbeeld 6 delen zilver op 1 miljoen delen water.

De prijzen voor een dergelijk toestel variëren van € 22 tot € 193. CZ kan worden ingenomen, op de huid gesmeerd of via een spray worden toegediend. Het wordt stapsgewijs via het bloed in het lichaam opgenomen. Het is smaak- en reukloos en sommige sites reppen bovendien van kleurloosheid. Zilver, zo zeggen de sites, staat al eeuwen bekend als doder van ziekteverwekkers en remmer van ontstekingen.

Opvallend is dat de CZ-maffia als door een adder gebeten reageert. Sommigen voeren aan dat met de homeopathisch verdunde kwaliteit colloïdaal zilver er geen gevaar is. Tal van andere media brengen hetzelfde bericht. Op dezelfde dag interviewde RTL4 Rob Koene over dit en enkele andere onzinmiddelen (onder andere 'een bekertje overgeschoten moedermelk').

Coloïdaal Zilver Is Een Zeer Effectief Antibioticum - Naturema Nederland

Wat is colloïdaal zilver? Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als “nanozilver” en is een vloeibare suspensie waarbij een vloeistof elektrisch geladen deeltjes zilver bevat. Deze minuscule deeltjes zijn zo klein dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Door hun minuscule formaat vormen zij geen belasting op het lichaam of de natuur om ons heen.

De geschiedenis vertelt ons dat zo ver als circa 400 voor Christus de “vader van de hedendaagse geneeskunst” Hippocrates de positieve werking van zilver benadrukte en uitgesproken was over hoe hij “het fijnste zilverpoeder” gebruikte voor zijn behandelingen. Maar ook de Griekse historicus Herodotus omschreef in zijn reisverslagen hoe de Perzische koning, wanneer deze ten strijde trok, zijn eigen voorraad drinkwater in zilveren flacons met zich mee droeg om dit op de lange tochten goed te houden (Authentiek colloidaal zilver).

Colloïdaal zilver zorgt er namelijk voor dat de bacteriën niet meer kunnen “ademen”. Hierdoor “verstikken” ze en tegen verstikking is geen resistentie mogelijk. Het bekende gebruik van zilver tegen infecties, Zilver wordt al velen jaren succesvol ingezet bij het behandelen en schoonhouden van bv. brandwonden. Zo gebruikt de allopathische geneeskunde als eerste middel tegen verbrandingen zilversulfadiazinecrème2.

Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro Leven

Dit is één van de vele toepassingen die colloïdaal zilver kent. Waarschuwing: colloïdaal zilver is geen erkend antibioticum, Colloïdaal zilver is niet goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit als een van de middelen met een erkend gezondheidseffect. De antibacteriële werking van colloïdaal zilver mag dan ook niet worden geïnterpreteerd als een natuurlijk antibioticum.

Er worden door ons aan colloïdaal zilver geen gezondheid bevorderende eigenschappen geclaimd. Raadpleeg bij gezondheidsvraagstukken altijd uw arts en/of gezondheidsdeskundige. Andere toepassingsmogelijkheden van colloïdaal zilver, De antibacteriële werking van colloïdaal zilver is zeer breed. We sommen er een aantal voor u op:Was uw handen of andere lichaamsdelen die u bacterievrij wilt hebben en houden met colloïdaal zilver.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:– Colloïdaal zilver als – Colloïdaal zilver als – Colloïdaal zilver als – Etc. Gebruik colloïdaal zilver om uw huisdieren mee te wassen en de huid en vacht te onderhouden. Door de antibacteriële werking wordt de huid beschermt en vervelende geurtjes verwijderd. Het gebruik van colloïdaal zilver als reinigingsmiddelen voor apparatuur of oppervlaktes is ook zeer bekend.

Colloidaal Zilver - Gezondheid - puurcolloidaal.nl

Gebruiksaanwijzing Zilverwater Colloidaal Zilver 10ppm Crystal 1000 Ml Kopen
Colloïdaal Zilver Kopen Online - Puur Colloidaal.nlColloidaal Zilver Concentraat - Webshop

Gebruik colloïdaal zilver dus bijvoorbeeld voor uw keukenapparatuur, aanrecht, sanitair, etc - Authentiek colloidaal zilver. Uw nieuwe heldere bron van colloïdaal zilverproducten, Wij zijn trots dat we u een nieuwe bron van de zuiverste en nieuwste colloïdaal zilverproducten mogen brengen. Op deze site vindt u vele producten die u kunt gebruiken bij het verwijderen van ziekmakende bacteriën.

Deze verzorgende en herstellende zalf is gemaakt van alleen puur natuurlijke ingrediënten. Het colloïdale zilver in de zalf zorgt voor een bescherming tegen ziekmakers en geeft daarmee ruimte aan het herstel van aangedane huid. Met deze combinatieset bent u altijd in staat om uw eigen voorraad colloïdaal zilver te maken.

 • Wat is de beste colloidaal zilver?
 • Hoe lang is colloïdaal zilver houdbaar?
 • Waar kan ik colloidaal zilver kopen?
 • Kan je goud drinken?
 • Een breed assortiment aan colloïdaal zilver producten, In de webwinkel vindt u nog veel meer handige, fijne en bijzondere colloïdaal zilverproducten die u kunnen helpen om uzelf en uw leefomgeving schoon en heilzaam te houden. Extra tip: gebruik altijd pro-biotica! Uw darmflora is van onmetelijk belang voor uw gezondheid. Een gezonde cultuur van bacteriën in uw darmen zorgt namelijk voor een goede spijsvertering en voor een juiste balans aan enzymen in uw lichaam.

  Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum - puurcolloidaal.nl

  Zorg er dus altijd voor dat wanneer u iets onderneemt wat het microbiële leven in uw lichaam kan verstoren u dit versterkt door middel van pro-biotische gebruiken en/of middelen. Hierbij kan het eten van gefermenteerde voedingsmiddelen zoals zuurkool, kimchi, kefir of komboecha u helpen. Bronnen:Zoektermen:Met onderstaande zoektermen bent u in staat zelf onderzoek te doen naar de zin en onzin van colloïdaal zilver.

  Colloidaal Zilver 10 Ppm Colloidal Silver - puurcolloidaal.nlGebruiksaanwijzing Zilverwater - puurcolloidaal.nl

  Geloof nooit iemand op zijn woord en doe uw eigen onderzoek. Dat is de enige manier om uw ware gezondheid te vinden en te behouden.– “Dr. Mercola Colloïdal Silver helps improve” – (Artikel over de werking van colloïdaal zilver in combinatie met bestaande middelen)– “Dr. Bob Beck Protocol” – (Zeer bijzonder protocol waar colloïdaal zilver een deel van uit maakt)– “Colloïdaal zilver De Groene Vrouw” – (Artikel over colloïdaal zilver van een kritische gebruiker).

  Waar komt dit nieuws vandaan? Colloïdaal zilver is terug van weggeweest. Deze zogenaamde natuurlijke remedie tegen schadelijke microben en andere ziekten werd in het begin van de vorige eeuw, voor de intrede van antibiotica, gebruikt tegen infecties. Colloïdaal zilver kun je bekomen door elektrische stroom te sturen in een bak gedestilleerd water waarin staven zilver liggen.

  Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum - Puur Colloidaal

  Deze oplossingen duiken sinds de coronapandemie weer op in online shops voor natuurproducten. Er bestaat geen enkele studie waarin het effect van zilverwater op de verspreiding of de infectie met het nieuwe coronavirus vastgesteld wordt. De idee dat colloïdaal zilver werkt tegen bacteriën en virussen is gebaseerd op enkele laboratoriumexperimenten die konden aantonen dat het micro-organismen doodt, terwijl er geen effect werd gevonden wanneer het werd toegediend in neusdruppels.

  Meer van Spieropbouw

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Nano Zilver

  Published Dec 15, 22
  6 min read

  Crystal Colloidaal Zilver 250ml Kopen

  Published Oct 10, 22
  6 min read