Nano Zilver

Gepubliceerd dec. 15, 22
6 min read

Colloïdaal Goud: Alle Kennis Op Een Rijtje Gezet

Colloidaal Goud KopenNano Mineralen En Covid

Na verschillende voeding geprobeerd te hebben, verschillende medicatie, dierenartsen en specialisten kon men niet de juiste behandelmethode vinden dus gaf men maar het middel Apoquel (gif op den duur voor honden qua bijwerkingen). Mijn boxermeid kreeg van de Apoquel aanvallen met kortademigheid en flauwvallen. Dus na bijna 6 jaar gedokterd te hebben was mijn hond nog steeds doodziek en dacht dat zij de langste tijd van haar leven had gehad.

Nou ik kan jullie zeggen: een wondermiddel voor mijn boxermeid. Na 2 weken dagelijks 3 x 6 ml een wereld van verschil in positieve zin. Sindsdien gaat het alleen maar beter en beter, goede honger geen maagdarmklachten, geen jeuk, geen aanvallen of kortademig, goede conditie, vrolijk en speelt weer (Colloidaal producten - Gezondheid). Waarom heb ik dit middel niet eerder ontdekt en was mijn boxermeid veel ellende bespaard gebleven.

Een hond is niet te beïnvloeden met wat hij of zij neemt, wij observeren de positieve of negatieve gevolgen. Ik zeg dus uit eigen ervaring: voor mijn boxermeid is colloïdaal zilver water ECHT een wondermiddel. Een boxermeid is, gezien de term "pup" volgens mij een hond in je verhaal? Dan is het dus appels met stoeptegels vergelijken, want een hond is geen mens natuurlijk.

Colloïdaal Zilver Kopen? Beste Kwaliteit

Metaalvergiftingen zijn levensgevaarlijk, of het om goud zilver aluminum koper ijzer of lood gaat. 29 dec 2005 11:10 door » 04 dec 2018 09:30 Of het gezond is voor de hond kan ik niet beoordelen. Voor mensen is metaal wel schadelijk, het wordt opgeslagen in de organen onder andere. Het enige metaal dat het lichaam kan verdragen is over het algemeen ijzer, aangezien dat een bestanddeel is van het bloed. Alles wat u moet weten over colloïdaal zilver.

Homeopathie is overtuigd van het proces van verdunnen, hoe meer verdunnen, hoe sterker de werking. Dus mijn advies zou zijn, neem maar een flinke sterke versie, des te verder is die verdund. 29 dec 2014 09:16 door » 04 dec 2018 11:09 Gisteren uitzending over Colloïdaal zilver wat al vele mensen en kinderen heeft geholpen (bewezen) zoals deze meneer ook aangeeft (nano goudwater).

transvetten in margarine, GMO voeding, dingen die je op je huid en in je haar smeert, koken in aluminium of metalen pannen, fluoride in tandpasta, kwik in vaccins kan rechtstreeks naar de hersenen en gá zo maar door, volgens EU als veilig enz. dat gelooft toch geen hond meer haha.

Colloidaal Zilver

Een paar druppels is soms al genoeg (uit eigen ervaring) want ik ben soms heeeel ziek geweest dat ik op de wc zat met ernstige diarree en overgeven tegelijk en niet wist hoe ik 4 meter moest overbruggen om in bed te komen. Mijn vriend heeft me ter plekke een paar druppels Colloïdaal zilver gegeven en het zakte meteen af en kon binnen 10 min.

Slapen en volgende ochtend beter - Colloïdaal Zilver en Goud, onmisbare alternatieven. Advies is wel: neem na anti-biotica ALTIJD een pro-biotica om darmbalans te herstellen. Ongelooflijk! Dit kan geen enkel ander medicijn! Het is een bewezen product, zéér breed werkend antibioticum. En wat denken jullie, dat medicijnen niet giftig zijn? Reguliere Anti-biotica, vertaling van het woord zegt het al: Tegen het leven.

Medicijn vergiftiging is hard op weg naar doodsoorzaak nr. 1 in de wereld. Maar daar stappen we voor gemak maar overheen want er zijn veel belangen. En ja een beetje studie wijst dat dieren hetzelfde kunnen reageren op medicijnen, natuurlijke of chemische, als mensen. Waarom zouden er dan anders dierproeven worden gedaan? We moeten onze wortels met de natuur weer hervinden wil de Mensheid overleven! 29 dec 2005 11:10 door » 04 dec 2018 11:48 MWilmink schreef: ↑04 dec 2018 11:09 Voedsel en Waren autoriteit (ook onafhankelijk??) die keuren bij voedsel ONTZETTEND veel GOED!! Dingen die we elke dag eten, vergiffen, E-nrs.

Liever Gezond - Colloïdaal Zilverzalf 100 Ml

Nano ZilverwaterColloïdaal Zilver Etc. - Kanker Hoe Verder?

dat gelooft toch geen hond meer haha. En de aluhoedjes zijn er ook weer U keurt ieder wetenschappelijk onderzoek bij voorbaat af omdat het gefinancierd wordt door de Big, Pharma, dus eigenlijk heeft het ook totaal geen zin om er iets op te zeggen, want ieder onderzoek wordt bij voorbaat afgeschoten.

Alles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal ZilverNano Goud

Heeft u wellicht ook onderbouwing voor de beweringen? Bijvoorbeeld het kwik dat in de vaccinaties zit? MWilmink schreef: ↑04 dec 2018 11:09 Hoezo colloïdaal zilver gif? Ja je moet er zeer zuinig mee omgaan (Colloidaal Goud Ervaringen). Een paar druppels is soms al genoeg (uit eigen ervaring) want ik ben soms heeeel ziek geweest dat ik op de wc zat met ernstige diarree en overgeven tegelijk en niet wist hoe ik 4 meter moest overbruggen om in bed te komen.

naar bed. Slapen en volgende ochtend beter - Colloidaal goud - 100ml - Online. volgende keer even sabbelen op een zilveren lepel, benieuwd of het helpt. Ik ben ook wel eens aan de dunne geweest, meestal goed alles er uit laten lopen en volgende ochtend weer beter, meestal heeft dat te maken met iets verkeerd eten, zo gauw het er uit is, knap je vaak wel weer op.

Nano Goudwater

Hoe doet zilver dit dan? Die vraagt ze vriendelijk om de uitgang op te zoeken? MWilmink schreef: ↑04 dec 2018 11:09 En ja een beetje studie wijst dat dieren hetzelfde kunnen reageren op medicijnen, natuurlijke of chemische, als mensen. Kunnen, vooral dat woordje is zeer belangrijk. Er bestaan ook genoeg middelen waar dieren anders op reageren dan mensen.MWilmink schreef: ↑04 dec 2018 11:09 Medicijn vergiftiging is hard op weg naar doodsoorzaak nr.

Dit betreft orale inname, iets heel anders - Colloïdaal Goudwater 50 ppm - pijnstiller,spieren, gewrichten. U als verpleegkundige zou dat moeten weten. Joop1972 schreef: ↑06 dec 2018 13:04 Veel dier onderzoek wijst ook op effect zilverwater. Laat maar zien dan. Oh, en als je toch bezig bent, laat gelijk zien dat dit betekent dat het dus ook voor mensen werkt.

Ik heb het zelf ook geprobeerd en gaasje met colloïdaal zilver helpt mij ook. Of het placebo effect bij deze groep patiënten is, betwijfel ik. HS kent geen verlossende medicatie en patiënten zijn daarom erg streng in hun aanpak tot verbetering van leven want genezen zit er niet in.

Colloïdaal Zilver En Goud

Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft. Daarom hadden veel reizigers vroeger vaak een zilverstuk of zilveren munt op zak, hiermee kon water of melk gezuiverd worden. Deze techniek is later verfijnd. Men vond uit dat er met zilver Colloïdaal zilverwater gemaakt kon worden. Twee zilveren elektroden werden ondergedompeld in water, vervolgens werd er een elektrische vonk tussen de elektroden tot stand gebracht.Doordat het zilver was gesplitst in vele kleine colloïden (deeltjes) ontstond er een relatief groot oppervlak aan zilverdeeltjes (Colloïdaal zilver kopen? Beste kwaliteit). Zo kon de zuiverende werking van het zilver nog effectiever en doeltreffender worden ingezet. Men kwam er al gauw achter dat colloïdaal zilver niet enkel zuiverende eigenschappen had. Ze ontdekten ook de antimicrobiële eigenschappen van colloïdaal zilver.

Meer van Goede

Navigation

Home

Latest Posts

Nano Zilver

Published Dec 15, 22
6 min read

Crystal Colloidaal Zilver 250ml Kopen

Published Oct 10, 22
6 min read