Tandenbleekset Online Kopen

Gepubliceerd okt. 25, 21
6 min read

crest 3d Whitening Strips - Tandenbleker

Het is niet zo dat het glazuur weghaalt, maar het kan je tanden wel gevoelig maken. Maar ook dat trekt weg.' En niet iedereen komt in aanmerking, vertelt Ghayd. 'Als een patiënt gaatjes heeft of ontstoken tandvlees bijvoorbeeld, kan ik de behandeling niet uitvoeren.' Hoe werkt het? Voor de behandeling ben je zo'n twee uur kwijt.

Je kunt 6 tot 8 tinten witter gaan. De tandarts doet een mondspreider in je mond, je krijgt een crèmetje op je lippen zodat ze niet uitdrogen en wat watjes en een gel in je mond om je tandvlees te beschermen. Het drogen van die gel om je tandvlees te beschermen kan een beetje branderig aanvoelen - Thuis tanden bleken met whitening strips.

Dit proces herhaal je 4 of 5 keer. En voilá: witte tanden! De opvolgende 24 uur mag je geen gekleurde dingen eten. Wat wel mag? Banaan, yoghurt, rijst - en vul maar in. De behandeling doet geen pijn. Mijn tanden werden 's avonds wel een paar uur gevoelig. Een soort zenuwpijn, die de volgende dag wegtrekt.

Tanden Bleken

Welke stoffen zitten er in de bleekmiddelen voor je tanden? In de middelen die je zelf kunt kopen om thuis je tanden te bleken zit watertofperoxide, carbamideperoxide of natriumperboraat. Deze stoffen zijn oxidanten die de stoffen afbreken die zorgen dat je tanden verkleuren. Vaak zitten er ook nog allerlei middelen in die je tanden optisch en tijdelijk witter maken.

Whitening tandpasta en mondspoeling De meeste tandpasta en mondspoelingen waar �whitening�op staat, bevatten bijna geen oxidanten. Hierdoor merk je dus nauwelijks dat je tanden witter worden. Kijk goed naar de ingrediënten van het product wat je koopt, als het product ook fluor zorgt het product dat je tandoppervlak verstevigt en dat je tanden sneller herstellen nadat ze in aanraking zijn gekomen met bleekstoffen - Nieuws White Shine over tanden bleken en witte tanden.

Bleekstrips Een bleekstrip is een strip waarop gel zit met blekende oxidanten. Deze strip kun je op je tanden plakken en een bepaalde tijd laten zitten. Bij bleekstrips is het belangrijk om op te letten of de bleekstrip je tanden overal raakt, omdat alleen deze stukken worden gebleekt. Als de bleekstrip niet overal je tanden raakt, kan dit zorgen voor kleurverschillen.

Tandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen?

Bij het bitje is het lastig dat er vaak maar één maat is, die niet altijd perfect is voor jouw gebit. Het bitje kan op bepaalde punten te wijd zijn of juist te strak, waardoor het bleekresultaat minder egaal kan uitpakken. Bleekpen Een bleekpen is een pen met bleekgel, die je dan handmatig op je tanden kan aanbrengen.

Bleekpoeder Bleekpoeders zijn er bijna niet meer. Bleekpoeders bevatten vooral schuurmiddelen, deze lijken op het eerste gezicht de verkleuring van de tanden af te halen. De schuurmiddelen beschadigen echter je glazuur, waardoor kleurstoffen er juist sneller in kunnen trekken. Hoe lang blijft de witte kleur? Hoe lang je tanden wit blijven, is afhankelijk van wat je eet, drinkt en of je rookt - Whitening Strips Beste koop via de webshop bestellen.

Niet wit genoeg? Als je producten van de drogist hebt gebruikt maar je tanden worden niet zo wit als je zou willen, kun je je tanden nog laten bleken bij een specialist. Dit is wel een stuk duurder, tussen de 300 en 400 euro, maar hiermee krijg je wel een witter en langduriger resultaat.

Wil Je Zelf Je Tanden Bleken - crest Whitestrips Nederland

Gleamwhitestrips Professional Online WebwinkelIs Thuis Zelf Tanden Bleken Een Goed Idee?

Je tandglazuur is gevoelig en daar kan je niet zomaar alles op smeren. Sterke bleekmiddelen kunnen je glazuur aantasten en je gebit beschadigen, hier worden je tanden juist alleen maar minder wit van. Lees verder .

Hij stelt dat het een manier is om het er wat leuker uit te laten zien en om het wat indrukwekkender te maken. "Maar het is niet de manier om een betere behandeling te krijgen. Dat werd wel een tijdje gedacht, maar er blijkt klinisch geen verschil in het resultaat te zijn.

"De eerste keer was ongeveer tien jaar geleden. Ik kreeg een bitje in, met een lamp erop. Mijn man en ik hadden niet echt het idee dat het om een gigantisch verschil ging. Bij mijn man was het wel duidelijker dan bij mij, omdat hij zoveel aanslag had van koffie en roken.

Whitening Strips - Tandarts

crest Whitening Stripscrest Advanced Teeth Whitening Strips

Ook onderging ze nog een bleekbehandeling bij een zonnestudio. "Voor 15 of 30 euro konden we toen onze tanden laten bleken. Dit was ook met een bitje en een lamp. Door zowel mijn betere mondverzorging, als de behandeling bij de mondhygiënist, had ik niet het idee dat het verschil heel groot was." Uitleg tandarts Muts legt uit dat het resultaat van zo’n behandeling bij een bleeksalon heel dubbel is, omdat sommige mensen die twee uur lang een behandeling hebben gehad en met hun mond open hebben gelegen, wel degelijk verschil zien.

Dus je zult altijd wittere tanden hebben na een behandeling in een bleeksalon, of je daar nou wel of geen bleekgel op smeert, dat doet er niet toe." Een tandarts mag echter bleken met 6 procent waterperoxide, maar alles wat buiten de tandarts valt, mag bleken met maximaal 0,1 procent.

Je hoeft niet bang te zijn dat je last krijgt van je tandvlees. Aan de andere kant werkt het niet - Crest: tanden bleken op natuurlijke basis.".

Koop crest Whitestrips Met Gratis Verzending

Als je kiest voor het bleken van je tanden thuis is het belangrijk dat je vooraf bij de tandarts een passend bitje of ‘lepel’ laat maken. In dit artikel krijgt u meer informatie over het veilig thuisbleken van je gebit. Een andere methode van bleken gebeurt met een bleeklepel in combinatie met bleekgel.

12 Tips Voor Het Krijgen Van Witte TandenTandenbleker Kopen? Alle Tandenblekers Online

Op de vlakken aan de wang/lipzijde van de lepel wordt de bleekgel aangebracht Hou de lepel voor het beste resultaat wel een aantal (drie tot zes) uren in. Dat kan overdag, 's avonds, maar ook 's nachts wanneer u slaapt - GleamWhite Whitening Strips Kopen - GleamWhite Whitestrips Nr. 1. Gemiddeld is na één tot vier weken duidelijk resultaat te zien, in het geval met ernstige verkleuringen dan zal langer gebleekt moeten worden.

Tandbleek producten die maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten, zijn vrij beschikbaar op de consumentenmarkt. Agressieve bleekmiddelen mogen niet meer worden toegepast op grond van de wetgeving. Alleen een tandarts mag bleekgel toepassen waarin een hoge concentratie van waterstofperoxide zit. Indien u een bleekbehandeling overweegt, dan raden wij u aan om dit met uw tandarts of mondhygiënist te bespreken.

Tandenbleek Strips

Uit de wetenschappelijke literatuur blijkt dat deze tandpasta's waarschijnlijk beter in staat zijn om het ontstaan van nieuwe verkleuringen te verminderen dan uw tanden duidelijk zichtbaar witter te maken. De hoeveelheid waterstofperoxide in de tandpasta is te gering om tanden te bleken. U kunt uw tanden laten bleken door uw tandarts, maar tegenwoordig zijn er ook whitening producten voor thuisgebruik die uw tanden en tandvlees niet beschadigen en uw tanden een mooie tint bezorgen.Dit type tandpasta zal uw verkleuringen verwijderen en zal bij dagelijks gebruik uw tanden blijvend laten stralen. Een behandeling voor het bleken van je tanden door de tandarts of het zelf thuis bleken met behulp van de tandarts wordt niet vergoed door de verzekeraars. De prijzen zullen afhankelijk zijn van de methode en de tarieven van de tandarts.

Vergelijken kan verstandig zijn want de tarieven voor deze behandelingen zijn niet vastgelegd - Crest Advanced Teeth Whitening Strips.

Navigation

Home

Latest Posts

Nano Zilver

Published Dec 15, 22
6 min read

Crystal Colloidaal Zilver 250ml Kopen

Published Oct 10, 22
6 min read