Crystal Colloidaal Zilver 250ml Kopen

Gepubliceerd okt. 10, 22
6 min read

Colloidaal Zilverwater 100ml - Online

Dit is dus helemaal het geval bij gebruik van een vitaliser (door alleen de informatie/eigenschappen van het zilver toe te voegen). Vandaag is het middels electrolyse mogelijk om microscopisch, colloïdaal, kleine deeltjes van een zuiver zilver staafje in water los te weken, waar het direct zowel intern als extern voor uw fysieke lichaam gebruikt kan worden (Werkt zilverwater tegen corona?).

Het zilver in colloïdale vorm remt de micro-organismen in hun groei door haar bacteriestatische invloed. Door de relatief milde werking wordt het evenwicht hersteld tussen de mens en zijn commensalen. De darmflora wordt hierdoor niet aangetast. Colloïdaal zilver is inzetbaar bij verstoringen van het biologische evenwicht tussen bacteriën, virussen en schimmels van diverse aard.

Colloïdaal Bestellen Van De Beste Kwaliteit?

Colloïdaal Goudwater 15 PpmColloidaal Zilver

Het is een krachtig preparaat dat vaak een verlossende doorbraak blijkt te zijn bij slepende ontstekingen. Ook preventief blijkt colloïdaal zilver zeer waardevol te zijn. Bij neusverkoudheid, met vorming van dik gekleurd slijm door secundaire bacteriële infectie en nadat het verkoudheidsvirus de weerstand van de slijmvliezen in eerste instantie heeft verlaagd, is het neus druppelen een aangename maar vooral ook doeltreffende toepassing.

Voor het oplossen van slijm, pus en vocht dat zich in de holtes heeft verzameld kan men colloïdaal zilver heel goed in combinatie gebruiken met de Kalium bichromicum complex kruidendruppels of tabletjes. Colloïdaal zilver is trouwens niets nieuws. Het werd al in het begin van deze eeuw ontdekt en toegepast bij de gewonden van de Eerste Wereldoorlog.

Colloidaal Goud Informatie

Nog steeds is het niet goedkoop, maar als je de verbluffende en vaak snelle resultaten ziet, is de prijs niet onoverkomelijk. Voor langdurige gebruikers bestaat de mogelijkheid om zelf een zilvermaker aan te schaffen. Maar met een Aqua Aurora Vitaliser is zelfs dit dus niet nodig! Tijdens de genezing van Lyme van Henk, maar ook door voorgeschreven gebruik van colloïdaal zilver bij iemand met slepende griep symptomen, bleek dat colloïdaal zilver eveneens een nadelige invloed op het genezingsproces heeft.

GoudwaterColloidaal Goud Ervaringen

Door meting middels bioresonantie merkten we dat de stralingseffecten niet optreden bij toepassing van de frequentie van zilver. Dat in het verleden colloïdaal zilver goed werkte valt te verklaren uit het feit dat er toen veel minder straling was. Maar in de huidige tijd wordt stralingsbelasting steeds bepalender. Zilver heeft niet alleen bacterie-dodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.

Colloïdaal Goud – Goudwater

Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrij gekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren. Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever, onze chemische fabriek, afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden - Meditech Colloidaal zilver zalf met goud 50 ml kopen?.

Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam via de slijmvliezen, luchtwegen, mond, maag, darmen en de huid een weg naar buiten zoeken voor zijn afvalstoffen. Dit gaat meestal vergezeld met symptomen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes, eten, drinken, rust en beweging, levensvreugde, eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen.

Colloïdaal Zilver En Goud

In het colloïdale goud zit ook colloïdaal zilver. Dit om eventuele bacteriële belastingen uit te sluiten. Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiksadvies diverse ziektes bij naam te noemen waar colloïdaal goud nog meer toegepast zou kunnen worden (colloidaal goud kopen). U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen.

Het toepassingsgebied is anders dan bij zilver, waarbij het bij goud dan vooral gaat om spier en reumaklachten, de weerstand en aandoeningen van het zenuwstelsel. Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige maakte in 1857 voor het eerst zuiver colloïdaal goud. zilverwater. Goud komt voor als sporen element in het lichaam en vooral in de hersenen.

Colloidaal Zilverwater 100ml - Online

Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde. Colloïdaal Goud is niet zo zeer een bacteriedoder als wel een belangrijke mentale, weerstand en immuunsysteem versterker. Volgens Dr. Gary Smith en Dr.

Goud verhoogt het IQ zoals blijkt uit onderzoek en kan in vele gevallen pijn en andere ongemakken verlichten. De Chinezen gebruiken al eeuwen lang gouden munten die meegekookt worden in de rijst en groenten om sporen van goud binnen te krijgen. Colloïdaal goud stuurt het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten.

Colloïdaal Zilver Zalf Met Goud 100 Ml

Goud is een DNA booster en stimuleert de levenskracht. Van colloïdaal goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens wetenschappelijke onderzoeken. In de Verenigde Staten is colloïdaal goud, net als colloïdaal zilver, een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA. Colloïdaal goud wordt ingezet bij veel mentale, psychische en lichamelijk ongemakken en problemen.

Die zag namelijk heel wat inkomsten aan z'n neus voorbijgaan omdat mensen liever het goedkope colloïdale zilver gebruikten dan de duurdere medicijnen. Colloïdaal zilver is een veilig en effectieve externe (dit wil zeggen: op de huid te gebruiken) behandeling tegen infecties (Colloïdaal Goud 40Ppm Max Sterkte, 1000Ml). In een wetenschappelijk artikel met de titel Prescription for Nutritional Healing schrijft Dr.

Colloidaal Zilver En Goud

Balch dat het een veilige én goedkope bescherming vormt tegen infecties en dat het op vele manieren kan gebruikt worden (Water-filter-disinfectant). Op de huid toegepast kan het dienen om schimmelinfecties te bestrijden en om een snelle genezing van (brand-)wonden, uitslag en zonnebrand te bevorderen. Het kan ook gebruikt worden tegen tandpijn en blaasjes in de mond.

Nano ZilverNano Zilverwater

Verder ziet de arts mogelijkheden in het gebruik als desinfecteerder. Hij suggereert het bijvoorbeeld te gebruiken als spray op de filters van airconditioning-toestellen om deze bacteriën-vrij te houden. Colloïdaal zilver is dus een krachtige bacteriën- en schimmelbestrijder die zowel ons lichaam als onze omgeving gezond kan houden volgens hem - Colloïdaal Zilver en Goud, onmisbare alternatieven. En er zijn reeds een aantal toepassingen van colloïdaal zilver gecommercialiseerd.

Colloïdaal Goud: Alle Kennis Op Een Rijtje Gezet

Het colloïdaal zilver dat hierin verwerkt wordt kan zorgen voor kousen die niet meer naar zweet ruiken maar bijvoorbeeld ook sponsjes voor de vaatwas die bacteriën-vrij blijven. Wil je dit zelf eens proberen? Koop dan colloïdaal zilverwater bij de drogist en spoel er je sokken mee. Je zal merken dat de bacteriën die voor die vervelende zweetgeur zorgen veel minder actief worden.Zolang je je maar houdt aan de aanbevolen, redelijke doseringen. Je kan het ook best niet langer dan twee weken na elkaar gebruiken volgens specialisten. Let ook op dat je je colloïdaal zilver enkel van een betrouwbare producent koopt. Je kan het bij sommige apothekers kopen of bij een gezondheidswinkel waar je vertrouwen in hebt.

Navigation

Home

Latest Posts

Nano Zilver

Published Dec 15, 22
6 min read

Crystal Colloidaal Zilver 250ml Kopen

Published Oct 10, 22
6 min read